Links

Baanloop op donderdag

De tweede donderdag in de maand wordt er in de maanden oktober, november, december, maart en april een baanloop gehouden over 5km. Met een chip waarmee de doorkomsten automatisch geregistreerd worden. De rondentijden worden op de website geplubliceerd.

Inschrijving is mogelijk vanaf 7 uur in het clubhuis aan de Urksteeg 1, Zwolle.

Deelname baanloop is €2,-(ledenprijs) €3,--(niet-leden).

Programma:

Er start een serie om 19:45, bedoeld voor lopers met een eindtijd sneller dan 20 minuten. Daardoor zal de andere serie kort na 8 kunnen starten: 20:10. 

De uitslagen worden vanzelfsprekend bij elkaar gevoegd. Uiterlijk 1 kwartier na afloop van de race zijn de uitslagen met ronde tijden beschikbaar in het clubhuis.

19:45 startschot 5km serie 1. Snelle serie, lopers binnen de 20 minuten. 

20:10, startschot van de 5km, serie 2.

Uitslagen met ronde tijden op de site. Uitslagen staan vanzelfsprekend ook op uitslagen.nl

Informatie 

De tweede donderdag in de maand wordt er in de maanden oktober, november, december, maart en april een baanloop gehouden over 5km. Met chip. De ronden tijden worden op de website geplubliceerd.

De traningsgroepen van Ronald , Bert en Marianne en Erik Kloosterziel hebben de loop in het reguliere trainingsprogramma opgenomen, er is al een behoorlijk veld om mee op te lopen!  Bij de start van de loop wordt iedereen nog even gewezen op de baanregels. Loop zuinig, aan de binnenkant, ga niet met 2 of 3 naast elkaar lopen.

Elke deelnemer krijgt een chip op de schoen, en bij elke passage wordt de tijd vastgelegd. Het is een baanloop, na 12,5 rondjes is de laatste registratie en is de uitslag direct bekend. Zowel tussentijden als eindtijd zijn zichtbaar via een app op de mobiel of tablet.  Met de chip is het makkelijk te zien hoe vlak je kan lopen.

Uitslag oktober 2013 (als voorbeeld)

http://www.avpec1910.nl/uitslagen/1078

Uitslag november 2013

http://www.avpec1910.nl/uitslagen/1081

Electronische Tijdregistratie PEC1910

Dit jaar wordt de electronische tijdregistratie gedaan met de Ipico-chip, deze chip wordt door de organisatie ter beschikbaar gesteld (er worden dus geen extra kosten voor in rekening gebracht). Je ontvangt de chip tegelijk met je startnummer. De organisatie neemt direct na de finish de chip weer in. Er staan vrijwilligers klaar om assistentie te verlenen.

Hoe word ik geregisteerd ?

De chip is een vederlicht systeem die aan de loopschoen wordt bevestigd. Elke chip bevat een unieke code. Deze code wordt ‘gelezen’ door dunne antennematten op de weg, voorzien van bijbehorende tijd en doorgegeven aan de centrale computer van de timer/organisatie. Hier worden codes, tijden, startnummers en persoonsgegevens samengebracht en kan snel en goed een uitslag opgemaakt worden.

Hoe bevestig ik mijn chip ?

Bij het startnummer ontvangt je ook je chip, deze kan met de bijgeleverde tie-wrap gemakkelijk aan de schoen worden bevestigd, natuurlijk is het ook mogelijk de chip middels de veters aan de schoen te bevestigen, dit heeft echter niet de voorkeur omdat de chip na afloop weer ingeleverd dient te worden.

Inleveren van de chips ?

De chips worden direct na de finish verzameld door vrijwilligers van de organisatie.  Deze zullen in het finish gebied staan en kunnen de chip op een snelle manier van je schoen halen.

Chip niet ingeleverd ?

Wanneer de chip op de dag van het evenement niet wordt ingeleverd wordt een bedrag van € 5,- in rekening gebracht.