Links

8ste AV PEC1910 Indoor Inschrijving open

Geschreven door: WOC op Maandag 30 November 2015, 7498 keer bekeken

Op 30 januari 2016 wordt de 8ste  AVPEC1910 Indoor in het Apeldoornse Omnisport gehouden. Vorig jaar was deze wedstrijd met 800 atleten de wedstrijd van het indoorseizoen om limieten te behalen en club- en zelfs nationale records bij te stellen. Deze wedstrijd staat ook op de nationale kalender. Dit jaar zal het in tegenstelling tot vorig jaar een eendaagse wedstrijd zijn. 

Indien nodig, het tijdschema zal zo optimaal mogelijk worden bijgesteld, kan er zal een selectie zijn op basis van de ruimte in het chronoloog en naar beste prestratie, waarbij zowel de indoor als outdoor prestatie kan meetellen. Ook prestaties behaald op andere onderdelen kunnen in aanmerking genomen worden. Leden van van de organiserende verening AV PEC1910 hebben voorrang bij deelname mits de prestaties niet te ver uit de pas lopen bij de richtprestaties. 

In 2016 net als in 2015 is het onderdeel verspringen beperkt in capaciteit. Het verdient aanbeveling om op dit onderdeel nog een goede prestatie te behalen. In mindere mate geldt dit voor de 400m en hoogspringen.

De atletiekunie houdt in de selectieregels voor de NK Indoorwedstrijden in februari rekening met deze wedstrijd. de Junioren NK is 21 februari.

Bij de indeling van de series zal extra aandacht zijn voor het chronoloog, zodat series op het geplande schema zullen starten. Alle loopseries zullen naar prestatie van de aanwezige atleten worden ingedeeld. Prestaties behaald op andere onderdelen worden hiervoor ook herrekend, mocht daar aanleiding voor zijn. Uiteraard kan er op de wedstrijddag nog wel enige vertraging in het tijdschema optreden door bijvoorbeeld valse starts op de 400 meter.

Pas wanneer alle inschrijvingen binnen zijn kan bepaald worden hoeveel atleten op een onderdeel van start gaan. We proberen een optimale mix te vinden in prestatieve deelname en een grote hoeveelheid atleten. Er wordt meestal afgeweken van de in de genoemde maximale aantallen zoals staat bij de richtprestaties.

Masters die meedoen doen mee als senior waardoor zij het met seniorenmateriaal moeten doen.

INSCHRIJVEN tot en met 11 januari 2016 om 23.59 uur 

WOC AV PEC1910

woc@avpec1910.nl

 


Bijlagen