Links

Fraaie podiumplaatsen crossloopweekend

Geschreven door: webredactie Jan Willem Davidse op Vrijdag 18 December 2015, 2105 keer bekeken

De meeste wedstrijden vonden op de ZATERDAG plaats. Hieronder een overzicht:

EPE-Gelders/Overijsselse crosscompetitie:

Naast fraaie prestaties in de jongere leeftijdscategorieën werden een tweetal overwinningen bij de heren opgetekend: Simon Vos greep gecontroleerd de winst in de junioren A-categorie, kort daarop gevolgd door respectievelijk clubgenoten Sander Kloosterziel, Joël Plantinga en Lars van Surksum; op flinke afstand volgden de andere deelnemers. De trainer zelf, Alfred Rekers, liet zien nog steeds stevig mee te doen, door in de 50+categorie de winst te pakken. Alfred kijkt met spanning uit naar komende zaterdag, waar genoemde heren op de 5 km in Dronten van start zullen gaan, op jacht naar fraaie resultraten, pr's....

NIJVERDAL- Nijverdalsebergcross:

In het parcoiurs was de Nijverdalse berg uiteraard ogenomen, en de trappen van het Openluchttheater, een "superzwaar parcours", aldus deelnemer Ben van Boven die op de 5 km een gedeelde 20e plaats behaalde in een sterk deelnemersveld. Op de 10km ging de winst afgetekend naar Arne Mulder, ook overall de snelste. Peter Jansen consolideerde een goede positie in het algemeen klassement bij de 60+ers door als 3e te finishen.
ZIE VOOR DE PRECIESE TIJDEN DE BETREFFENDE WEBSITES VIA UITSLAGEN.NL.

AMELAND- adventurerrun

Arnoud Lammers was de AVPEC-vertegenwoordiger op het waddeneiland. Hij deed mee op de 10km-afstand, en behaalde een fraaie 4e plaats bij de heren 50+. "Genoten van het heerlijke loopweer, en de prachtige omgeving. Tja, de boot gehaald, maar het podium gemist. Ik kom hier zeker terug..." aldus Arnoud.

 

ZONDAG was het de beurt aan de overige deelnemers van het Sallands Crosscircuit, alweer de 5e wedstrijd.
In Lemelerveld kon een tweetal 2e plaatsen worden opgetekend:
Anita Reimert werd 2e op de 5 km bij de de dames senioren. Even geen krentenbrood als beloning, maar gewoon cash-geld, ook wel eens lekker.
Op de 10km werd Linda Eektimmerman, die de laatse tijd wat meer uitstapjes naar de langere afstand maakt,  eveneens 2e bij de dames senioren.

De meest opvallende prestaties zijn hier genoemd, kijk voor de overige uitslagen op de betreffende sites.

Heb je zelf wat leuks te melden: stuur het naar pec.webredactie@gmail.com!