Links

Ekiden commissie zoekt versterking!

Geschreven door: Joost Mulder op Maandag 30 Mei 2016, 3346 keer bekeken

Heb jij organisatietalent en in de periode september 2016 tot begin april 2017 tijd om de Ekiden Zwolle opnieuw tot een succes te maken? De Ekiden commissie zoekt minstens drie enthousiaste krachten!

 

Op zondag 2 april 2017 organiseert av PEC 1910 de 24e editie van de Ekiden Zwolle. Wegens het vertrek van een aantal leden is de Ekiden commissie dringend op zoek naar vervangers. Ben jij of ken jij de persoon die wij zoeken om samen met anderen één van de mooiste sportieve evenementen van Zwolle te organiseren? Meld je dan snel aan via info@ekidenzwolle.nl">info@ekidenzwolle.nl

 

Wat vragen wij?

Kennis en ervaring op het gebied van het organiseren van (sport)evenementen is een pré. Motivatie, inzet en flexibiliteit vinden we echter het meest belangrijk. In overleg met elkaar bepalen we wie welk onderdeel of onderdelen (o.a. wedstrijdsecretariaat, financiën, vrijwilligers, sponsoring, communicatie) voor zijn of haar rekening neemt. Reken tot en met het einde van het jaar op een inzet van ongeveer twee dagdelen per maand. Naar mate de Ekiden dichterbij komt loopt dat op tot ongeveer 6 dagdelen. Als lid van av PEC 1910 mag je deze uren inzetten als verenigingswerk. 

 

Meer informatie

Stuur een e-mail naar info@ekidenzwolle.nl ">info@ekidenzwolle.nl of bel met Joost Mulder op telefoonnummer 06 2288 0313.